Om Ti på topp

Ti på topp, men fem er nok!

ÅRET 2021 BLIR ET ANNERLEDES ÅR PGA. COVID-19.

Vi kan ikke arrangere vår tradisjonelle åpningstur i 2021. 

Vi starter salget av kort 30.april 2021 og avslutter årets sesong lørdag 16.oktober 2021.

Du må i år betale inn til kontonr. 4312.07.62274 (ikke VIPPS).

I betalingsinformasjonen skriver du navnet på de deltakerne du har betalt for.

Du trenger ikke betalingsbekreftelse før henting av kort. Hvis du vil kan du ta skjermkopi av betalingen din. Ti på topp-komiteen registrerer betalingene fortløpende.☺️ Betalingen vil bli sjekket mot innleverte kort etter endt sesong.


Kr. 100,- per deltaker.
Kr. 300,- for familie (alle barn inntil 18 år teller med som familie).

Du kan hente deltakerkort og kart følgende steder:
- Sport1 Ove Aunli, Falksenteret på Kyrksæterøra.

- Sidsel Schei (Vinjeøra) tlf.92629582 
- Tora Vaagan Hofset (Staurset) tlf.48096095
- Kristian Sættem (Eide) tlf.90088913
NB! I år er det lurt å bruke hele sesongen på turene slik at vi kan imøtekomme korona-kravet om 5 i følge og 2 meters avstand 😉
Følg med på nyheter om det kommer andre anbefalinger framover!
REGISTRERING AV TUREN:
På hver topp er det hengt ut et rør som tidligere år. I år har vi merket hvert rør med en 3-sifret kode. Dette nummeret MÅ du huske (ta gjerne bilde av rør og tall) for å skrive det inn på deltakerkortet ditt.

NB! Ingen fellestur i 2020.Ti på topp er et tiltak som startet i år 2000 for å få folk til å gå på tur, og å oppdage nye steder og bli bedre kjent i nærmiljøet. Ti på topp i Hemne er et samarbeid mellom idrettslagene Eide, Vinjeøra og Staurset.
Hvert år fra april til oktober kan man gå på ti topper i distriktene Eide, Vinjeøra (inkl. Søvassdalen) og Staurset (inkl. områdene rundt Vinjefjorden). “Toppene” behøver ikke å være fjelltopper; det kan også være historiske steder, utsiktspunkter eller spesielle naturfenomener, uavhengig av topografien. På hver topp er det lagt ut i ei trimbok i et gult rør, hvor man må skrive inn navn og dato.
Noen av de ti toppene er enkle topper som passer fint både for barn og eldre. Andre er gjerne litt mer krevende turer, men er helt kurante dersom man er noenlunde fjellvant.

Alle som går på minst fem av toppene får en flott einepin med det gjeldende årstallet påskrevet. Har man gått minst fem turer, er man også med i trekkingen av hovedpremien: en reisesjekk på kr. 4000,-! I tillegg kan man vinne flotte uttrekkspremier. Det er også egne uttrekkspremier forbeholdt dem som har gått på alle ti toppene. Denne premieutdelingen avholdes normalt i slutten av januar.
I styret for Ti på topp finner vi Sidsel Schei, Tora Vaagan Hofset, Inger S. Slupphaug og Kristian Sættem.
For å begynne å gå på toppene må du først kjøpe et deltakerbevis som man skriver på etter hvert som man bestiger toppene. Dette koster kr. 100,- og kan kjøpes hos Ove Aunli Sport på Kyrksæterøra, hjemme hos Sidsel Schei, Tora Vaagan Hofset eller Kristian Sættem (se siden Kontakt oss).
Hvert år arrangeres det en åpningstur til en av de enkleste toppene, hvor alle som ønsker kan være med. Her har man også anledning til å kjøpe deltakerbevis. Under turen er det ofte natursti, og vel fremme blir det sosialt samvær og diverse aktiviteter avhengig av hvilken topp det er.
Det arrangeres også fellesturer til noen av toppene. Her har man muligheten til å gå sammen med andre og få en guidet tur opp til toppen.

Når du har gått på fem topper eller mer, leveres/sendes deltakerbeviset til Sidsel Schei, 7203 Vinjeøra, innen 1. november.

Ti på topp er godkjent IVV-arrangement av Norges Turmarsjforbund. Nærmere opplysninger henv. Frode Sørli, tlf. 976 30 782
Logoen vår.Inger S. i Komiteen.

Tora i Komiteen.

Sidsel og Kristian i Komiteen.